HOTEL

HYDE PARK HOTEL

 

Het Mercure Londen Hyde Park Hotel is een hotel voor mensen die op zoek zijn naar plaatselijke en unieke ervaring. Het is een luxe boetiek hotel, gevestigd in typische Londense Victoriaanse herenhuizen. Het hotel ademt de typische Engelse sfeer van weleer uit.

Het Mercure Londen Hyde Park hotel is pas geleden groots verbouwd en heeft 78 mooi ingerichte kamers.

Er zijn een portier en een congierge aanwezig en de receptie is 24 uur per dag geopend. Andere (betaalde) services zijn: gebruik van de wasserij, airconditioning en wifi (deze zijn wel gratis overigens). Het hotel heeft een restaurant en de gelegenheid om te ontbijten (betaalde service). Er is ook een gym aanwezig voor als je in vorm wil blijven. Het hotel is trouwens helemaal rookvrij!

}

Het hotel ligt slechts 3 minuten lopen van Paddington Station en ook vlakbij het metrostation Lancaster Gate. Ook loop je vanuit je hotel zo Hyde Park in.

Het hotel ligt slechts 3 minuten lopen van Paddington Station en ook vlakbij het metrostation Lancaster Gate. Ook loop je vanuit je hotel zo Hyde Park in.

Bij het Mercure Londen Hyde Park hotel zit je goed en heb je een top verblijf! Qua prijs zit je redelijk in de middenklasse.

Goedkopere hotel opties

Een nachtje logeren in de buurt van Hyde Park is trouwens niet goedkoop: je bent al gauw 200 euro of meer per nacht kwijt. Rondom Hyde Park liggen legio hotels, met allemaal hun eigen prijsklasse. Op sites zoals Tripadvisor kun je gemakkelijk de prijzen vergelijken van de diverse hotels. gemakkelijk de prijzen vergelijken. Zo kost het Linden House hotel zo’n 93 euro per nacht, terwijl het Mandarin Oriental hotel zo’n 850 euro per nacht kost. Het loont dus zeker om hotels te vergelijken!

Wellicht is een overnachting wat verder van Hyde Park ook een optie.