Suites

Suites in Hyde Park Londen

Je kan niet alleen voor een hotel rondom Hyde Park kiezen, maar je kan ook kiezen voor een suite. Met een appartement heb je echt een geweldig verblijf in het hart van Londen!

De suites hebben een chique inrichting. De slim ingerichte kleine appartementen zijn voorzien van een moderne keuken of kitchenette met koelkast en magnetron en een badkamer met gratis toiletbenodigdheden. Verder kun je eten in de sfeervolle eethoek. In de gezellig ingerichte woonkamers vind je moderne flatscreen tv’s. In alle appartementen vind je mooie houten vloeren, die door de hele suite lopen. De appartementen zijn voorzien van centrale verwarming, waardoor het er altijd behaaglijk warm is. Het gebruik van de supersnelle Wifi is inbegrepen. Ook zijn er mogelijkheden om te wassen en te strijken. Voor de waardevolle spullen zijn er kluisjes aanwezig. De suites zijn altijd rookvrij.

Je hebt de keuze voor een heel appartement, maar je kan ook kiezen voor een compactere studio. Elke 2 dagen worden de suites schoongemaakt, dus het is er altijd fris en opgeruimd. En mocht je je bagage willen opslaan, dan is er mogelijkheid voor.

De prijzen zijn alleszins redelijk: al vanaf zo’n 135 euro per nacht heb je voor 2 personen een luxe suite bij Hyde Park te pakken. Voor zo’n locatie is dat zeker niet duur! Toch kan het lonen om de diverse websites te vergelijken voor de beste prijs.

HOTEL

De perfecte uitvalsbasis

De suites liggen op 5 minuten lopen van Hyde Park. Het metrostation Bayswater is 300 meter van de appartementen. Het altijd gezellige Notting Hill is maar 10 minuten lopen en met een kwartier ben je op Paddington Station. Hierdoor zijn de suites in Hyde Park een goede uitvalsbasis voor een bezoekje aan Londen.