Winter

Hyde Park wordt Winter Wonderland

Sinds de winter van 2007 wordt er elk jaar rond de kerstperiode het Winter Wonderland gehouden in Hyde Park. Dit zes weekse festival is het hoogtepunt van de Britse kerstfeest. Vanaf eind november tot begin januari wordt Hyde Park veranderd in een ouderwets Winter Wonderland met diverse attracties. Zo vind je er onder meer kermissen, een grote schaatsbaan, maar ook circussen en diverse kerstmarkten. Natuurlijk mogen ouderwetse kerstkoortjes niet ontbreken. Elk jaar wordt dit evenement door miljoenen mensen bezocht, die op zoek zijn naar de ultieme kerstsfeer en er komen ook steeds meer attracties bij.

Details

Wat je absoluut moet weten als je het Winter Wonderland in Hyde Park bezoekt

De toegang tot het Winter Wonderland in Hyde Park is helemaal gratis. Maar wil je gebruik maken van de diverse attracties of eettentjes, dan moet je wel betalen. Het festival is elke dag te bezoeken van 10 uur tot 22 uur. Op de website van het Winter Wonderland vind je meer informatie over dit sfeervolle kerstfestival in Londen. Hier vind je ook de prijzen van de attracties en hoe je het beste kan reizen.

Het beste kun je het Winter Wonderland door de weeks bezoeken, omdat vooral in het weekend de drukte enorm kan toenemen.

De ingang van het Winter Wonderland is vlakbij het metrostation Hyde Park Corner, maar let op: bij grote drukte wordt dit metrostation afgesloten. Dan moet je reizen via het metrostation Green Park, wat verder weg gelegen is. Voor meer informatie over het reizen met de Londense metro, verwijs ik je door naar de website https://www.allesoverlonden.nl/metro-londen/. Hier vind je onder andere diverse informatie over tickets om met de metro te kunnen reizen.

Het Winter Wonderland in Hyde Park is een fantastische belevenis voor iedereen die van kerstmis houdt. Dit moet je een keer meegemaakt hebben!